Üdvözöljük!

Az Energia-forrás honlapja azért jött létre, hogy az elmúlt 30 évben elvégzett fűtés-korszerűsítési, fűtés-szabályozási munkáinkat bemutassuk, valamint segítsük az oldalunk látogatóit, annak érdekében, hogy eligazodjanak a megújuló energiaforrások leghatékonyabb felhasználása érdekében.
Az oldalunk első sorban arra szolgál, hogy megismerjék a lehetőségeket, a lehetséges megújuló energiaforrásokat, a napenergiától a földenergián át a szélenergiáig, és tisztában legyenek azzal, hogy ezek használata és kombinációja milyen hatással lehet a megépülő, vagy megépült épületek üzemeltetésére.
A küldetésünk: az épületek energiaforrásainak kihaszálása maximális hatékonysággal, a lehető legtöbb megújuló energiaforrás felhasználásával. Egy-egy adott rendszer hiába vonultatja fel a legmodernebb eszközöket, ez még nem garancia arra, hogy az épület üzemeltetése során az összes felhasználható energiát szolgálatba állítottunk. Épületfizikai felügyeleti rendszereink minden esetben az elérhető legnagyobb hatékonyságot célozzák.

Comments are closed.